Gogosi galbene si pufoase (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 23 Feb 2010 | 27717 vizualizari

 

super pufosi si buni

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina alba
  • 240 ml apa calduta
  • 1 cub drojdie (15g)
  • 2 linguri zahar brun (daca nu aveti puneti alb)
  • un varf de cutit de sare
  • 40 ml de ulei
  • ulei pt prajit
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi galbene si pufoase (post):

Eu pregatesc aluatul in masina de paine, la programul de framantare plus dospire.

Se scoate aluatul pe masa unsa cu putin ulei si se taie forme cu gura unui pahar sau cu alte forme, in functie de preferinta.

Se mai lasa putin pe masa, sa creasca, timp in care punem uleiul la incins. Se prajesc gogosile pe ambele parti si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi galbene si pufoase (post)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

alina_darlau1 1

16.11.2010, 18:58

DIANA B 1

18.12.2010, 10:34

Super misto reteta , Nadinuta !
Stii , eu n-am folosit ,,Inteligenta" niciodata ptr framantat si ptr dospit , cred ca-i voi face safteaua cu aceasta reteta ...
FAVORITA !

RuxyRux 1

18.12.2010, 11:32

Cat de bune Nadina! Grozave!!!!! Dar oare ce nu faci tu grozav?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac de post (cu nuca si karob)